ArmA3: Dyskusja o wszystkim

Kącik niedzielnych fanów ArmA3 - zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnych rozgrywek

Image

Moderators: SQ_Arma_XO, SQ_Arma_CO

User avatar
Krzychoo
Posts: 770
Joined: 2018-06-21 16:29

Flights: 179 (422hs)
Specialized in: Mi-8MTV2



Gildia Pilot

SGPSz Pilot Mi17

To i ja chenie pobiegam, a z największą przyjemnością polatam śmigłami i podesantuje !!! Zgłaszam się na ochotnika na pilota desantowca

User avatar
ElSanchoPancho
Posts: 176
Joined: 2019-12-04 19:32

Flights: 111 (352hs)
Specialized in: ATC / AWACS



Gildia Pilot

3ES Commanding Officer

SN-42 Executive Officer

A3 Executive Officer

Alienzo wrote: 2020-04-24 02:09
Wiele modów ma swoją własną klawiszologię. Do podstawowej klawiszologii wchodzisz przez opcje-> sterowanie. Klawiszologia modów ma osobną zakładkę w opcjach nazwaną Konfiguracja sterowania (konfiguracja modów?). Zapewne klawisz który miałeś przypisane do rozglądania, gryzie się z czymś z któregoś moda. Jeśli jest to @ACE, to na 90% masz przypisany ten sam klawisz do roglądania i do menu ACE.

Problem już rozwiązany nie załadowało mi się kilka modów po prostu i coś się gryzło. już wszystko działa.

<3 Kiowa Warrior


Potężny Setup:
Nowy Setup Taki mocny ze nie trzeba wymieniac.DCS dalej dobrze dziala.
Dlaczego tak dobrze mi działa DCS?
User avatar
TigeR
Posts: 135
Joined: 2019-07-02 12:14

Flights: 32 (148hs)
Specialized in: M-2000C



Gildia Rentier

VFA-418 Pilot

A3 Commanding Officer

laxentis wrote: 2020-04-24 09:04
TigeR wrote: 2020-04-24 08:49 Ja nigdzie nie widzę paczki modów :( :roll:
viewtopic.php?p=15693#p15693
Tu jest instrukcja.
Podziękował. Nie zauważyłem wcześniej

User avatar
Ronan
Posts: 371
Joined: 2018-08-12 22:10

Flights: 149 (414hs)
Specialized in: M-2000C



Gildia Instruktor

A3 Executive Officer

Czy wystarczy podstawka czy też trzeba DLC kupować ?

User avatar
ElSanchoPancho
Posts: 176
Joined: 2019-12-04 19:32

Flights: 111 (352hs)
Specialized in: ATC / AWACS



Gildia Pilot

3ES Commanding Officer

SN-42 Executive Officer

A3 Executive Officer

Ronan wrote: 2020-04-25 09:16 Czy wystarczy podstawka czy też trzeba DLC kupować ?
Bez dlc da sie grac ale nie wejdziesz do pojazdow z dlc i nie bedziesz mogl uzywac przedmiotów z dlc.

<3 Kiowa Warrior


Potężny Setup:
Nowy Setup Taki mocny ze nie trzeba wymieniac.DCS dalej dobrze dziala.
Dlaczego tak dobrze mi działa DCS?
User avatar
Ronan
Posts: 371
Joined: 2018-08-12 22:10

Flights: 149 (414hs)
Specialized in: M-2000C



Gildia Instruktor

A3 Executive Officer

A jakiś tutek jak kupowac zeby wyszło najtaniej ? Bo nie widze gold edition jeszcze

User avatar
TigeR
Posts: 135
Joined: 2019-07-02 12:14

Flights: 32 (148hs)
Specialized in: M-2000C



Gildia Rentier

VFA-418 Pilot

A3 Commanding Officer

Moim zdaniem kupowanie dlc z pojazami mija sie z celem, najlepiej kupic tylko Apex. Natomiast wczoraj graliśmy misje głownie na pojazdach z moda RHS, wiec tam podstawka do gry wystarcza.

User avatar
Jarek
Posts: 28
Joined: 2018-11-26 13:34

Flights: 17 (43hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Rentier

Dzień dobry,

Czy są jakieś zapisy, egzaminy lub składki czy można się po prostu dołączyć i pobiegać z wami w Armę?

Pozdrawiam!

User avatar
Avantar
Posts: 1014
Joined: 2018-06-19 09:26

Flights: 195 (528hs)
Specialized in: F-16C



Gildia Instruktor

44th Dowódca

Zainstalowalem ARME III (czysta) + zainstalowalem z pliku mody ktore podal Vlad. Cos jeszcze trzeba zrobic?

Avantar
My rig: MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI; HyperX Fury RGB 64GB (4x16GB) 3200MHz DDR4 CL16; Intel Core i9-10900KA; Zotac RTX 3090; HOTAS Warthog; HOTAS Cougar; MFD Cougar; Track IR 5; Saitek Pro Flight rudder Pedals
User avatar
ElSanchoPancho
Posts: 176
Joined: 2019-12-04 19:32

Flights: 111 (352hs)
Specialized in: ATC / AWACS



Gildia Pilot

3ES Commanding Officer

SN-42 Executive Officer

A3 Executive Officer

Avantar wrote: 2020-04-25 16:12 Zainstalowalem ARME III (czysta) + zainstalowalem z pliku mody ktore podal Vlad. Cos jeszcze trzeba zrobic?
Sprawdzić czy ACRE działa z Ts

<3 Kiowa Warrior


Potężny Setup:
Nowy Setup Taki mocny ze nie trzeba wymieniac.DCS dalej dobrze dziala.
Dlaczego tak dobrze mi działa DCS?
User avatar
Lukasz
Moderator
Posts: 186
Joined: 2019-02-12 01:52

Flights: 140 (453hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Marshaller

VFA-203 Pilot

Żeby ACRE działało z TSem to oba programy muszą być uruchomione normalnie, albo jako administrator.
Wczoraj miałem ten problem ze steamową wersją army.
TSa uruchamiam jako admin i musiałem też zmienić we właściwościach exeków army na uruchamianie jako admin.

User avatar
Ronan
Posts: 371
Joined: 2018-08-12 22:10

Flights: 149 (414hs)
Specialized in: M-2000C



Gildia Instruktor

A3 Executive Officer

Kupiłem arme 3 anniversary edition - Gra + 3 DLC za 118,00 zł :)

User avatar
Cat
Posts: 85
Joined: 2019-04-23 00:59

Flights: 37 (163hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Rentier

VFA-418 Pilot

Jarek wrote: 2020-04-25 12:59 Dzień dobry,

Czy są jakieś zapisy, egzaminy lub składki czy można się po prostu dołączyć i pobiegać z wami w Armę?

Pozdrawiam!
Na razie gramy na luzie bez żadnych egzaminów, żadnych składek też na razie nie ma, jeśli chodzi o misje rozpisane tu na Gildii, to można się zapisywać na sloty tak jak na misje w DCS

Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie...
User avatar
Cat
Posts: 85
Joined: 2019-04-23 00:59

Flights: 37 (163hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Rentier

VFA-418 Pilot

Polecam ten poradnik: https://arma3coop.pl/download/A3C_FM_00 ... a_v2_1.pdf
Parę rzeczy na pewno warto byłoby zaimplementować ;)

Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie...
User avatar
Wikary
Moderator
Posts: 1030
Joined: 2018-11-11 10:35
Contact:

Flights: 124 (325hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Marshaller

PLMB Pilot

VMFA-117 Commanding Officer

Odradzam. Goście nie mają pojęcia o czym piszą. Wiem co mówię.

Informacje o statusie rekrutacji dostępne na stronie eskadry
VMFA - 117 Mighty Wombats
Post Reply