Dyskusja: Poligon TGround

Kącik niedzielnych fanów ArmA3 - zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnych rozgrywek

Image

Moderators: SQ_Arma_XO, SQ_Arma_CO

Post Reply
User avatar
ElSanchoPancho
Posts: 176
Joined: 2019-12-04 19:32

Flights: 111 (0hs)



Gildia Pilot

3ES Commanding Officer

SN-42 Executive Officer

A3 Executive Officer

Pragniemy ogłosić że wrzuciliśmy na serwer Testową Wersje Poligonu o nazwie "TGround".Zapraszam wszystkich do testowania i dawania uwag odnośnie Poligonu.
Wszystkie obiekty znajdują się na Lotnisku Stratis.

Na poligonie Mamy:
-Trening Leczenia
-Pojazdy (W przyszłości poligon dla pojazdów)
-Strzelnice (możliwość robienia pojedynków strzeleckich,Cele na długi i krótki dystans )
-Virtual Arsenal

-Trening Taktyczny
-(w przyszłości ) Arena PVP

Changelog 05.06-Dodano Trening Walki w mieście oraz Oznaczenia lokacji na mapie.Trening taktyczny znajduje się w mieście Agia Marina

<3 Kiowa Warrior


Potężny Setup:
Nowy Setup Taki mocny ze nie trzeba wymieniac.DCS dalej dobrze dziala.
Dlaczego tak dobrze mi działa DCS?
User avatar
RoboL
Posts: 6
Joined: 2020-03-05 01:00




Gildia Spotter

Świetna sprawa z tym poligonem. Można testować sprzęt przed misjami, strzelanie na strzelnicy oraz do botów w mieście, a także ćwiczenia na symulatorze reanimacji przez medyków.

Czy jest możliwość udostępnienia w ARESNALE całego sprzęty którym dysponujemy?

Proponuję ustalić jeden dzień w tygodniu na wspólne ćwiczenia na poligonie i wymienianie się przy okazji wiedzą tak żeby na misjach nie tracić czasu na objaśnienia.

Co myślicie Pany?

pozdrawiam
-
RoboL
User avatar
ElSanchoPancho
Posts: 176
Joined: 2019-12-04 19:32

Flights: 111 (0hs)



Gildia Pilot

3ES Commanding Officer

SN-42 Executive Officer

A3 Executive Officer

Changelog 15.07

-Dodano w zbrojowni Sekcje z Virtual Arsenal.
-Zmieniono sposób respawnu pojazdów (Już nie wywalają serwera).
-Dodano inne rodzaje wrogów w Treningu taktycznym.
-Dodano briefing z oznaczeniami stref

<3 Kiowa Warrior


Potężny Setup:
Nowy Setup Taki mocny ze nie trzeba wymieniac.DCS dalej dobrze dziala.
Dlaczego tak dobrze mi działa DCS?
Post Reply