Gildia.org jest otwartą platformą do wspólnych rozgrywek polskiej sceny DCS - zapraszamy wszystkich pilotów (niezależnie od poziomu doświadczenia), a także wszystkie zorganizowane grupy oraz eskadry.

Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności, latamy na DCS World 2.5 Open Beta oraz nie stawiamy kryteriów rekrutacyjnych (REKRUTACJA), wszyscy chętni do wspólnego latania online znajdą u nas swoje miejsca na naszym fragmencie wirtualnego nieba.

Jeśli jeszcze jesteś niezdecydowany zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak (konfiguracja viewtopic.php?f=11&t=4 ) lub nasz kanał YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLTBtk ... 0tyQ7lnWpg.

Szybka pomoc, czyli rozterki MM

Kącik twórców misji - forum otwarte dla wszystkich
Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-11-01 16:33

Tak ale jakoś nie chce u mnie działać, dlatego daje nowy Trigger i idzie

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-12-09 13:33

Proste pytanie czy da się ustawiać sloty w kalendarzu jeżeli nie jesteśmy twórcami misji ? Tak jak jest teraz na Szkolenie podstawowe w którym zrobił się bałagan w slotach.

Awatar użytkownika
VladMordock
Moderator
Rejestracja: 2017-09-26 23:45

Gildia Marshaller

2018-12-09 14:40

Po opublikowaniu / wyslaniu do sprawdzeniu nie można. Idea polega na tym, że wszystko powinno być gotowe przed publikacja.

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-12-09 15:32

trochę do bani jak trzeba zmieniać sloty

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-12-31 13:59

Prośba do MM żeby stawiali w rejonie walk jakiś okręt wojenny bez możliwości strzelania. Chodzi o to że jak spadnie AWACS, zajęty przez człowieka slot staję się zbędny.

Awatar użytkownika
dudi
Rejestracja: 2019-03-11 15:02

Gildia Spotter

2019-03-28 17:26

od jakiegoś czasu mam problem z podglądem mapy z klawisza F10. czy to jakas standartowa misja czy sam tworze i zaznaczam co ma być widać po wciśnięciu wogóle nie działa. może ktoś coś podpowiedzieć co może być nie tak?

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2019-03-28 19:21

Może być rożnie, sprawdź najpierw w klawiszowi czy aby na pewno masz te F10

ODPOWIEDZ