Gildia.org jest otwartą platformą do wspólnych rozgrywek polskiej sceny DCS - zapraszamy wszystkich pilotów (niezależnie od poziomu doświadczenia), a także wszystkie zorganizowane grupy oraz eskadry.

Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności, latamy na DCS World 2.5 Open Beta oraz nie stawiamy kryteriów rekrutacyjnych (REKRUTACJA), wszyscy chętni do wspólnego latania online znajdą u nas swoje miejsca na naszym fragmencie wirtualnego nieba.

Jeśli jeszcze jesteś niezdecydowany zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak (konfiguracja viewtopic.php?f=11&t=4 ) lub nasz kanał YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLTBtk ... 0tyQ7lnWpg.

konfiguracja

Porady techniczne oraz bazarek - forum otwarte dla wszystkich
Awatar użytkownika
dudi
Rejestracja: 2019-03-11 15:02

Gildia Spotter

2019-03-28 17:06

mam pytanie czy jest gdzieś filmik poglądowy jak skonfigurować i ustawić serwer jak również TS. Ponieważ dla osoby która nie jest biegła w informatyce bo swoje lata już ma to trochę problem. jest dużo filmików razem z omówieniem tworzenia misji w edytorze latania ale tego nie ma albo nie mogę znaleść. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Avantar
Moderator
Rejestracja: 2018-06-19 09:26

Gildia Marshaller

44th Pilot

2019-03-28 17:27

Wszystko masz podlinkowane tutaj:

viewtopic.php?f=88&t=214

zapoznaj sie rowniez prosze dokladnie z regulaminem (gora strony) - wyjasniamy tam wiekszosc pojec oraz to jak dzialamy i czego oczekujemy :)

Do zobaczenia w powietrzu! (Jak cos to pytaj na chacie na dole strony glownej)

Avantar
My rig: Gigabyte Z170-Gaming K3; 4x8GB HyperX Fury Black 2133MHz DDR4 CL14; Intel Core i7-6700K 4.0 GHz; MSI GTX1080Ti; HOTAS Warthog; MFD Cougar; Track IR 5; Saitek Pro Flight rudder Pedals; Oculus Rift
Awatar użytkownika
dudi
Rejestracja: 2019-03-11 15:02

Gildia Spotter

2019-04-02 19:45

dzięki bardzo a mógłbyś mi powiedzieć czy jak zainstaluje DCS world open beta to ten zwykły DCS world 2.5 jest do czegoś potrzebny czy wszystko co jest w open beta to to samo co ten 2.5 i moge go odinstalować bez problemu? chodzi mi o to że mam dysk ssd na którym jest system i DCS ale jesli musze zainstalować open beta żeby sprubować polatać z wami to chciałbym zainstalować go na ssd żeby było szybciej a na open beta nie mam już miejsca na ssd. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lukasz
Rejestracja: 2019-02-12 01:52

Gildia Pilot

2019-04-02 21:40

Open beta dostaje wcześniej aktualizacje, także wersji stabilnej nie trzeba mieć.

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2019-04-03 09:06

Wersja stabilna nie wyszukuje wszystkich serwerów, no i naszego. Jak masz zainstalowana ta wersję to można ją przerobić na bete.

Awatar użytkownika
dudi
Rejestracja: 2019-03-11 15:02

Gildia Spotter

2019-04-03 10:48

Mam czas to wywalę ta wersję 2.5 i zainstaluje na nowo na ssd open beta dzięki za pomoc. Pewnie to nie ostatni raz pozdrawiam

ODPOWIEDZ