W związku z wydaniem preordera F-14'tki i pojawieniu się opcji zakupu dwóch licencji poruszam temat dla ludzi chcących zakupić moduł w niższej cenie.
Z informacji na stronie heatblur.com preorder jednej licencji ma kosztować 69.99$, a zakup dwóch to koszt 129.99$. Jeśli ktoś chciałby się złożyć z kimś z grupy to zapraszam do postów w temacie i ugadania reszty tematu na PW.
Temat założony tylko w tym celu.
Gildia.org jest otwartą platformą do wspólnych rozgrywek polskiej sceny DCS - zapraszamy wszystkich pilotów (niezależnie od poziomu doświadczenia), a także wszystkie zorganizowane grupy oraz eskadry.
Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności, latamy na DCS World 2.5 Open Beta oraz nie stawiamy kryteriów rekrutacyjnych (REKRUTACJA), wszyscy chętni do wspólnego latania online znajdą u nas swoje miejsca na naszym fragmencie wirtualnego nieba.
Jeśli jeszcze jesteś niezdecydowany zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak (konfiguracja viewtopic.php?f=11&t=4 ) lub nasz kanał YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLTBtk ... 0tyQ7lnWpg.
Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności, latamy na DCS World 2.5 Open Beta oraz nie stawiamy kryteriów rekrutacyjnych (REKRUTACJA), wszyscy chętni do wspólnego latania online znajdą u nas swoje miejsca na naszym fragmencie wirtualnego nieba.
Jeśli jeszcze jesteś niezdecydowany zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak (konfiguracja viewtopic.php?f=11&t=4 ) lub nasz kanał YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLTBtk ... 0tyQ7lnWpg.
Heatblur F-14 A/B kupno podwójnej licencji - oferty
- gorzasty
- Ronan
Kod: Zaznacz cały
Już zakupione
Ostatnio zmieniony 2018-10-10 10:52 przez Ronan, łącznie zmieniany 1 raz.

- gorzasty
Dziękuję, znalazłem kompana.gorzasty pisze:Ja chętnie się złożę z kimś. Najlepiej z kimś z kim już latalem i sie kojarzymytrzeba wspierać naszych, maszyna zacna, a RIO to rzecz bez precedensu w światku DCS. Wydaje mi się, że warto tego doświadczyć.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka