Gildia.org jest otwartą platformą do wspólnych rozgrywek polskiej sceny DCS - zapraszamy wszystkich pilotów (niezależnie od poziomu doświadczenia), a także wszystkie zorganizowane grupy oraz eskadry.

Zarejestruj się i dołącz do naszej społeczności, latamy na DCS World 2.5 Open Beta oraz nie stawiamy kryteriów rekrutacyjnych (REKRUTACJA), wszyscy chętni do wspólnego latania online znajdą u nas swoje miejsca na naszym fragmencie wirtualnego nieba.

Jeśli jeszcze jesteś niezdecydowany zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak (konfiguracja viewtopic.php?f=11&t=4 ) lub nasz kanał YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLTBtk ... 0tyQ7lnWpg.

SR

Porady techniczne oraz bazarek - forum otwarte dla wszystkich
Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-10-19 09:08

Hey, mam problem z radiem. Program działa ale nie łączyło mnie z grą.

Obrazek

Awatar użytkownika
VladMordock
Rejestracja: 2017-09-26 23:45

Gildia Pilot

2018-10-19 09:41

Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi - restartowałeś DCSa po zainstalowaniu SRS?

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-10-19 11:23

Tak, instalacja była z folderu Dcs, robiłem jakw poradniku na YT. Gdy np. łącze sięz serwerem dynamicdcs.org to mi samo uruchamia połączenie. Na naszym też łączy. Ale nie wiem jak sprawdzić połączeniez grą.

Awatar użytkownika
VladMordock
Rejestracja: 2017-09-26 23:45

Gildia Pilot

2018-10-19 11:29

Uruchom DCSa, podlacz się do serwera multiplayer i powinno działać.

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2018-10-20 19:23

Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok

Awatar użytkownika
emc
Rejestracja: 2018-10-11 23:19

Gildia Spotter

2019-02-11 00:08

Hancer pisze:Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok
Wydaje mi się że mam podobny problem, nie wiedziałem że wszystkie 3 wtyczki muszą być włączone, a Jutro mam pierwszą misję dlatego szybkie pytanie gdzie dokładnie mam zainstalować SRS. Katalog DCS mówią. O tym w savegames ???

Wysłane z mojego Nokia 6.1 przy użyciu Tapatalka


CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM:16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | OpenTrack with LaserClip | VoiceAttack with VAICOM Pro plugin
Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2019-02-11 09:40

Poradnik zrobiony https://www.coopgame.pl/dcs.html jak coś wejdź na TS - pomogę

Awatar użytkownika
PanDziad
Rejestracja: 2019-02-05 11:42

Gildia Pilot

2019-02-11 17:01

u mnie to samo dodatkowo przy ostatniej wtyczce mam zółty wykrzykniczek :)

Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2019-02-11 17:06

Pomaga instalacja z DCS bo SRS nie widzi gry.

Awatar użytkownika
PanDziad
Rejestracja: 2019-02-05 11:42

Gildia Pilot

2019-02-11 18:20

Obrazek
nie moge pozbyc sie tego komunikatu probowalem w settings w samym radiu mam opcje tak jak w tutorialu moze opcje w grze cos mieszaja ??

Awatar użytkownika
Wodzu
Moderator
Rejestracja: 2018-05-10 14:38

Gildia Marshaller

2019-02-11 18:28

Jeśli masz problemy z SRS odinstaluj caly program pousuwaj z folderów pliki. Na szkoleniu przebrniemy przez caly proces instalacji.

Awatar użytkownika
PanDziad
Rejestracja: 2019-02-05 11:42

Gildia Pilot

2019-02-11 18:36

juz ogarniete ctrl shift eskejp pomoglo

Awatar użytkownika
Czart
Rejestracja: 2018-06-18 14:29

Gildia Spotter

S18 Pilot

2019-03-25 17:01

Niestety, ale po formacie mam taki sam problem jak PanDziad.
Instalowałem kilka razy i nic.

W powietrzu są tylko myśliwce reszta to cele powietrzne.
Awatar użytkownika
Hancer
Rejestracja: 2018-09-07 17:18

Gildia Pilot

2019-03-25 17:12

U mnie działa LCtrl+LShifi+Esc, pozdrawiam

Awatar użytkownika
Czart
Rejestracja: 2018-06-18 14:29

Gildia Spotter

S18 Pilot

2019-03-25 20:10

Dziękuję za pomoc.

W powietrzu są tylko myśliwce reszta to cele powietrzne.
ODPOWIEDZ