SR

Dyskusje i porady techniczne oraz bazarek - forum otwarte dla wszystkich
Post Reply
User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

Hey, mam problem z radiem. Program działa ale nie łączyło mnie z grą.

Image

User avatar
VladMordock
Moderator
Posts: 2038
Joined: 2017-09-26 23:45

Flights: 64 (123hs)
Specialized in: ATC / AWACS



Gildia Marshaller

GM Operator

Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi - restartowałeś DCSa po zainstalowaniu SRS?

User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

Tak, instalacja była z folderu Dcs, robiłem jakw poradniku na YT. Gdy np. łącze sięz serwerem dynamicdcs.org to mi samo uruchamia połączenie. Na naszym też łączy. Ale nie wiem jak sprawdzić połączeniez grą.

User avatar
VladMordock
Moderator
Posts: 2038
Joined: 2017-09-26 23:45

Flights: 64 (123hs)
Specialized in: ATC / AWACS



Gildia Marshaller

GM Operator

Uruchom DCSa, podlacz się do serwera multiplayer i powinno działać.

User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok

User avatar
emc
Posts: 47
Joined: 2018-10-11 23:19

Flights: 21 (52hs)
Specialized in: Ka-50



Gildia Pilot

Mi17 Pilot Mi17

3ES Pilot

Hancer wrote:Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok
Wydaje mi się że mam podobny problem, nie wiedziałem że wszystkie 3 wtyczki muszą być włączone, a Jutro mam pierwszą misję dlatego szybkie pytanie gdzie dokładnie mam zainstalować SRS. Katalog DCS mówią. O tym w savegames ???

Wysłane z mojego Nokia 6.1 przy użyciu Tapatalka


CPU: i7 7700 | Motherboard: ASUSTeK PRIME B250M-A | GPU: GeForce GTX 1080 8GB DDR5 | RAM:16GB DDR4-2400 | Controlls: Saitek Pro Flight X-56 Rhino | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | OpenTrack with LaserClip | VoiceAttack with VAICOM Pro plugin
User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

Poradnik zrobiony https://www.coopgame.pl/dcs.html jak coś wejdź na TS - pomogę

User avatar
PanDziad
Posts: 16
Joined: 2019-02-05 11:42

Flights: 4 (10hs)
Specialized in: UH-1H



Gildia Rentier

u mnie to samo dodatkowo przy ostatniej wtyczce mam zółty wykrzykniczek :)

User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

Pomaga instalacja z DCS bo SRS nie widzi gry.

User avatar
PanDziad
Posts: 16
Joined: 2019-02-05 11:42

Flights: 4 (10hs)
Specialized in: UH-1H



Gildia Rentier

Image
nie moge pozbyc sie tego komunikatu probowalem w settings w samym radiu mam opcje tak jak w tutorialu moze opcje w grze cos mieszaja ??

User avatar
Wodzu
Moderator
Posts: 1166
Joined: 2018-05-10 14:38

Flights: 71 (187hs)
Specialized in: F-14 A/B PILOT



Gildia Marshaller

VF112 Dowódca

Jeśli masz problemy z SRS odinstaluj caly program pousuwaj z folderów pliki. Na szkoleniu przebrniemy przez caly proces instalacji.

Be quiet! STRAIGHT POWER 680W
Zalman Z3 PLUS (Z3PLUS)
Intel Core i5-6600K, 3.5GHz
HyperX Fury, DDR4, 32Gb
Asus Z170 PRO GAMING
Gigabyte Geforce 1060 3Gb
Joy TH Grip/X52 Thrtl
3x Monitor AOC I2490PXQU/BT
1x Monitor Hyundai x224W
User avatar
PanDziad
Posts: 16
Joined: 2019-02-05 11:42

Flights: 4 (10hs)
Specialized in: UH-1H



Gildia Rentier

juz ogarniete ctrl shift eskejp pomoglo

User avatar
Czart
Posts: 81
Joined: 2018-06-18 14:29

Flights: 17 (32hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Rentier

Niestety, ale po formacie mam taki sam problem jak PanDziad.
Instalowałem kilka razy i nic.

W powietrzu są tylko myśliwce reszta to cele powietrzne.
User avatar
Hancer
Posts: 638
Joined: 2018-09-07 17:18
Contact:

Flights: 98 (217hs)
Specialized in: A-10C



Gildia Pilot

304VBW Commanding Oficer

U mnie działa LCtrl+LShifi+Esc, pozdrawiam

User avatar
Czart
Posts: 81
Joined: 2018-06-18 14:29

Flights: 17 (32hs)
Specialized in: F/A-18C



Gildia Rentier

Dziękuję za pomoc.

W powietrzu są tylko myśliwce reszta to cele powietrzne.
Post Reply