Strona 1 z 1

SR

: 2018-10-19 09:08
autor: Hancer
Hey, mam problem z radiem. Program działa ale nie łączyło mnie z grą.

Obrazek

Re: SR

: 2018-10-19 09:41
autor: VladMordock
Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi - restartowałeś DCSa po zainstalowaniu SRS?

Re: SR

: 2018-10-19 11:23
autor: Hancer
Tak, instalacja była z folderu Dcs, robiłem jakw poradniku na YT. Gdy np. łącze sięz serwerem dynamicdcs.org to mi samo uruchamia połączenie. Na naszym też łączy. Ale nie wiem jak sprawdzić połączeniez grą.

Re: SR

: 2018-10-19 11:29
autor: VladMordock
Uruchom DCSa, podlacz się do serwera multiplayer i powinno działać.

Re: SR

: 2018-10-20 19:23
autor: Hancer
Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok

Re: SR

: 2019-02-11 00:08
autor: emc
Hancer pisze:Sprawa była sypnięta z powodu instalowania SRS nie z katalogu DCS, przeinstalowałem i jest ok
Wydaje mi się że mam podobny problem, nie wiedziałem że wszystkie 3 wtyczki muszą być włączone, a Jutro mam pierwszą misję dlatego szybkie pytanie gdzie dokładnie mam zainstalować SRS. Katalog DCS mówią. O tym w savegames ???

Wysłane z mojego Nokia 6.1 przy użyciu Tapatalka


Re: SR

: 2019-02-11 09:40
autor: Hancer
Poradnik zrobiony https://www.coopgame.pl/dcs.html jak coś wejdź na TS - pomogę

Re: SR

: 2019-02-11 17:01
autor: PanDziad
u mnie to samo dodatkowo przy ostatniej wtyczce mam zółty wykrzykniczek :)

Re: SR

: 2019-02-11 17:06
autor: Hancer
Pomaga instalacja z DCS bo SRS nie widzi gry.

Re: SR

: 2019-02-11 18:20
autor: PanDziad
Obrazek
nie moge pozbyc sie tego komunikatu probowalem w settings w samym radiu mam opcje tak jak w tutorialu moze opcje w grze cos mieszaja ??

Re: SR

: 2019-02-11 18:28
autor: Wodzu
Jeśli masz problemy z SRS odinstaluj caly program pousuwaj z folderów pliki. Na szkoleniu przebrniemy przez caly proces instalacji.

Re: SR

: 2019-02-11 18:36
autor: PanDziad
juz ogarniete ctrl shift eskejp pomoglo

Re: SR

: 2019-03-25 17:01
autor: Czart
Niestety, ale po formacie mam taki sam problem jak PanDziad.
Instalowałem kilka razy i nic.

Re: SR

: 2019-03-25 17:12
autor: Hancer
U mnie działa LCtrl+LShifi+Esc, pozdrawiam

Re: SR

: 2019-03-25 20:10
autor: Czart
Dziękuję za pomoc.