Witam. Pochwale sie moim MIG-29A.
Chłopaki! Po co te nerwy? MiG wygląda całkiem nieźle, choć jest kilka rzeczy do poprawki - fakt. Szachownice są np. ciut za duże, plamy są nie tych kształtów i takie tam szczegóły. Nie ma co brać do siebie LoneWolf. Wybacz, ale koledzy sklejają modele, a to wpaja nawyk pilnowania wszystkich najdrobniejszych szczegółów. Ogólnie spoko robota.
- VladMordock
Flights: 79 (192hs)
Specialized in: ATC / AWACS
Test szatni zdany, ranga na forum nadana. Witamy!
Kontakt z administracją (Marshallers) via contactadmin.
Dodawanie odznaczeń do profilu viewtopic.php?p=2106#p2106 .
Dodawanie odznaczeń do profilu viewtopic.php?p=2106#p2106 .
Dzięki.
Z tym światłem w DCS to jest rożnie. Tu jest zdięcie z GS server w cieniu bardziej:
Te kolory co użyłem to są z oryginału, ale w DCS (photoshop psds) jest jeszcze cos takiego: Weathering. Jak to wyłączysz to wtedy wygląda jak ten w realu na zdjęciach. Ale ja tej opcji nie wyłączyłem.
Z szachownicami to tez jest tak, ze one w DCS template sa w innym miejscu niż w polskim Migu. No i rozmiar jest tez inny. Ja się sugerowałem DCS psd zamiast realem w tym miejscu. Może zbuduje sobie wersje bez weathering dla MIG29S?
W każdym razie, jak lubicie samoloty i nasz Su-22 (Su-17M4), to może zainteresuje wasz ten temat:
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=247137&page=2
To mój thread na forum na temat budowy Su-22. Nie mowie, ze go zbuduje, ale raczej potrafiłbym. Własnie zacząłem go budować w 3ds Max. Raczej uczyć się niż budować, ale za pare dni będę go miał.
Z tym światłem w DCS to jest rożnie. Tu jest zdięcie z GS server w cieniu bardziej:
Te kolory co użyłem to są z oryginału, ale w DCS (photoshop psds) jest jeszcze cos takiego: Weathering. Jak to wyłączysz to wtedy wygląda jak ten w realu na zdjęciach. Ale ja tej opcji nie wyłączyłem.
Z szachownicami to tez jest tak, ze one w DCS template sa w innym miejscu niż w polskim Migu. No i rozmiar jest tez inny. Ja się sugerowałem DCS psd zamiast realem w tym miejscu. Może zbuduje sobie wersje bez weathering dla MIG29S?
W każdym razie, jak lubicie samoloty i nasz Su-22 (Su-17M4), to może zainteresuje wasz ten temat:
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=247137&page=2
To mój thread na forum na temat budowy Su-22. Nie mowie, ze go zbuduje, ale raczej potrafiłbym. Własnie zacząłem go budować w 3ds Max. Raczej uczyć się niż budować, ale za pare dni będę go miał.
Znajdź różnicę, bo chyba nadal nie wiesz o co chodziło. Co do Miga bez warstw brudu/zacieków - weatheringu, bedzie on wyglądał dość analnie raczej.
Be quiet! 700W
Zalman Z3 PLUS (Z3PLUS)
Intel Core i5-6600K, 3.5GHz
HyperX Fury, DDR4, 32Gb
Asus Z170 PRO GAMING
MSI RTX 2070S
Joy VPC Base/TM Grip / TM Throttle
Saitek Rudder Pedals
4x Monitor AOC I2490PXQU/BT
Zalman Z3 PLUS (Z3PLUS)
HyperX Fury, DDR4, 32Gb
Asus Z170 PRO GAMING
MSI RTX 2070S
Saitek Rudder Pedals
Nie ma znaczenie czy są w realu czy nie. W grze zawsze trzeba dodać więcej detali aby było widać efekt. To tak jak z makijażem do sesji zdjęciowej, trzeba trochę dołożyć tapety aby efekt wyszedł
Be quiet! 700W
Zalman Z3 PLUS (Z3PLUS)
HyperX Fury, DDR4, 32Gb
Asus Z170 PRO GAMING
MSI RTX 2070S
Saitek Rudder Pedals
Zalman Z3 PLUS (Z3PLUS)
HyperX Fury, DDR4, 32Gb
Asus Z170 PRO GAMING
MSI RTX 2070S
Saitek Rudder Pedals
Mozliwe, ja nigdy tego nie robilem.
Zeby mi tylko ED dalo PSDs do cockpitu. Poprawil bym swiatla na instrumentach, bo z tymi teraz nie da sie latac.
Widzial ktos moze zdiecie jak to wyglada w MIGu na zywo? Na calym Google nie ma ani jednego zdiecia. Jest jedno z Flood Lights i tyle, a nie ma z samymi instrumentami i panelami podsietlonymi.
Zeby mi tylko ED dalo PSDs do cockpitu. Poprawil bym swiatla na instrumentach, bo z tymi teraz nie da sie latac.
Widzial ktos moze zdiecie jak to wyglada w MIGu na zywo? Na calym Google nie ma ani jednego zdiecia. Jest jedno z Flood Lights i tyle, a nie ma z samymi instrumentami i panelami podsietlonymi.