Syryjskie piekiełko: M1- Wyłom
Update:
- sloty F-15C zmieniono na F-16
- dodano Bullseye
- dodano mapy z waypointami
- dodano materiały wywiadowcze
Wszystkich pilotów proszę o przejrzenie briefingu raz jeszcze od pierwszej do ostatniej strony aby być zorientowanym w sytuacji. Każdy flight jest mocno zależny od drugiego. Niepowodzenie jednego z flightów może zaważyć na przebiegu całej misji.
- sloty F-15C zmieniono na F-16
- dodano Bullseye
- dodano mapy z waypointami
- dodano materiały wywiadowcze
Wszystkich pilotów proszę o przejrzenie briefingu raz jeszcze od pierwszej do ostatniej strony aby być zorientowanym w sytuacji. Każdy flight jest mocno zależny od drugiego. Niepowodzenie jednego z flightów może zaważyć na przebiegu całej misji.
- Bartek16194
- Moderator
Flights: 356 (946hs)
Specialized in: F/A-18C
Panowie, chciałbym dołożyć slotów ale obecnie jestem poza granicami kraju i nie mam dostępu do ME a wracam dzień przed misją. Dodatkowo jest to moje pierwsza misja i nie chciałbym przesadzić. Jeżeli to co stworzyłem się powiedzie w kolejnych misjach będzie miejsce i dla A-10 i dla F-18 i dla wielu innych.
Dajcie mi proszę najpierw ruszyć z tematem i upewnić się, że wszystko zadziała jak trzeba.
Dajcie mi proszę najpierw ruszyć z tematem i upewnić się, że wszystko zadziała jak trzeba.
Jedyne co mogę na ten moment zaoferować to przebazowanie dla F-18 ale bez lotniskowca a dla A-10 przebazowanie+ dwa małe cele na koniec. Ale to zależy czy w poniedziałek dam radę ogarnąć. Wszystko zależy od tego o której wrócę.
Czy możemy się umówić na ostateczne info w poniedziałek rano? Wtedy będę mógł określić czy dam radę wszystko przygotować.
Byłoby 2x A10 i 2x F18.
Czy możemy się umówić na ostateczne info w poniedziałek rano? Wtedy będę mógł określić czy dam radę wszystko przygotować.
Byłoby 2x A10 i 2x F18.