WEWNĘTRZNY WRÓG: Helping Hama

Plany nadchodzących lotów - forum otwarte dla wszystkich
Post Reply
Krzychoo

Flights: 252 (574hs)
Specialized in: Mi-8MTV2 Pilot

Gildia Pilot

SGPSz Pilot SGPSz

1 BLWL Pilot

Zarys Fabularny Kampanii: W roku 2024, w Syrii trwa najkrwawsze powstanie od czasów ISIS. Po latach wojny domowej, reżim Bashara al-Assada znajduje się na krawędzi upadku, a w całym kraju wybucha rebelia, której celem jest obalenie jego brutalnego rządu. Na tle chaosu, kontyngent ONZ, który pierwotnie miał pełnić rolę neutralnego mediatora, staje się kluczowym graczem. Jego zadaniem jest nie tylko stabilizacja sytuacji, ale także zapewnienie bezpieczeństwa ludności cywilnej oraz pomoc humanitarna dla milionów ludzi cierpiących w wyniku konfliktu.
Siły ONZ współpracują z armią Assada, pomagając w utrzymaniu władzy i tłumieniu rebelii. Ich główną bazą operacyjną jest lotnisko Abu al-Duhur, strategicznie położone w północno-wschodniej Syrii. Z tej lokalizacji koordynowane są operacje stabilizacyjne, a także dostawy pomocy humanitarnej. Mimo zaangażowania ONZ, opór wśród ludności rośnie, a walka o kontrolę nad Syrią nabiera coraz większego rozmachu.
Z powodu zaangażowania na froncie ukraińskim, Rosja, dotychczasowy sojusznik Assada, staje się coraz mniej wpływowa. Jej rola w regionie zostaje maksymalnie zmarginalizowana, a kraj pogrąża się w coraz głębszym kryzysie. W tym burzliwym okresie, przyszłość Syrii wisi na włosku, a międzynarodowa społeczność nie potrafi znaleźć rozwiązania.

Krzychoo

Gildia Pilot

SGPSz Pilot SGPSz

1 BLWL Pilot

Krzychoo

Gildia Pilot

SGPSz Pilot SGPSz

1 BLWL Pilot

Do misji zostały dodane następujące sloty:

=> 2 x F/A - 18C - HOUND 1
=> 2 x F/A - 18C - STING 2

Misje dla powyższych wykonał VFA_313_Wróblowaty, który jednocześnie został współtwórcą misji.

Wszyscy fani Hornetów, którzy wpisali już się na Apacze proszeni są jednak o pozostanie na tych slotach :D

Post Reply